Netflix van Amerika Kijken

Het aanbod van Netflix is in Nederland al groot, in Amerika is er echter nog veel meer te zien. Netflix bepaalt echter per land wat klanten wel en wat niet mogen zien. In Nederland missen Netflix gebruikers daardoor een groot deel van de films en series.

Met een VPN dienst krijg je gemakkelijk toegang tot al deze films en series. Dit kan doordat een VPN verbinding je IP adres verbergt en een eigen server gebruikt om je een ander IP adres te geven. Op deze manier kun je een IP adres uit Amerika krijgen, daardoor denkt Netflix dat je in Amerika bent en krijg je direct toegang tot Amerikaanse films en series.

Deblokkeer Netflix al met een VPN vanaf €2 per maand.

Wat moet ik precies doen?

Volg deze 6 stappen om over 10 minuten het Amerikaanse aanbod van Netflix te bekijken:

  1. Kies een VPN dienst
  2. Installeer de VPN software
  3. Activeer de VPN
  4. Kies een Amerikaanse VPN server
  5. Start Netflix (Nog géén Netflix abonnement? Meld je dan hier aan en kijk 30 dagen gratis)
  6. Nu zie je in je eigen Netflix account het Amerikaanse aanbod van films en series!

Mag dit?

Ja dit mag, het gebruik van VPN is in Nederland niet verboden. Netflix probeert het echter regelmatig wel te voorkomen. Soms ontdekt Netflix welke VPN servers gebruikt worden en dan blokkeren zij (tijdelijk) enkele servers. Grotere VPN aanbieders beschikken echter over duizenden servers wereldwijd waardoor je altijd kunt overstappen naar een andere server.

Werkt het voor alle landen?

Ja, zolang Netflix in het land actief is (en dat is in bijna alle landen het geval) en de VPN dienst er een server heeft kan dit. Zo kun je dus ook Netflix in Australie, Nieuw-Zeeland of bijvoorbeeld Japan bekijken.