Over ons

Wie zijn wij?

VPNtotaal.nl is opgericht om te ondersteunen bij de keuze voor een VPN dienst.

  • 100% Onafhankelijk vergelijken
  • Binnen 10 minuten privĂ©
  • Anoniem & veilig internetten

Deze pagina is een vergelijkingswebsite waarmee je gemakkelijk en gratis verschillende VPN diensten kunt vergelijken. Bij het vergelijken van producten en diensten letten wij altijd goed op aan de ene kant de beloften die het bedrijf zelf maakt met beloofde specificaties en aan de andere kant in hoeverre dit overeen komt met testresultaten van onafhankelijke bureau’s en ervaringen van gebruikers.

Wij maken verschillen in technische producten en diensten inzichtelijk.

Deze website is in eigendom van ReferMedia. ReferMedia is ontwikkelaar en eigenaar van vergelijkingswebsites op het gebied van online diensten en software. We zijn gespecialiseerd in het analyseren van technische producten voor de consumentenmarkt om deze vervolgens duidelijk geordend in een top 5 of een top 10 te presenteren.

Onze websites zijn Nederlandstalig en worden grondig gecontroleerd, het is echter mensenwerk, er kunnen dus fouten staan op www.vpntotaal.nl. Ook kan het gebeuren dat bedrijven hun product aanbod aanpassen waardoor onze informatie achterhaald is of dat er een menselijke fout gemaakt is.

Neem contact met ons op via dit formulier.

VPNtotaal.nl is onderdeel van ReferMedia B.V.

Postadres:
Jufferstraat 3
3701AD Zeist

KVK:
08179518

Inhoudsopgave