Disclaimer

Met onderstaande disclaimers wijzen wij bezoekers op techniek en model dat wordt gehanteerd voor deze website.

Cookie Disclaimer

Deze website maakt gebruik van diverse cookies. Dit doen wij om bijvoorbeeld inzicht te krijgen in het bezoek op de verschillende pagina’s zodat we de website zo optimaal mogelijk kunnen bijhouden.

Aansprakelijkheid

VPNtotaal.nl doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat alle informatie op de website klopt en géén fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers van deze website nemen op basis van informatie op deze website zijn geheel voor eigen rekening en eigen risico.

Affiliate Disclaimer

Deze website linkt naar bedrijven en producten door middel van affiliate links. Op deze manier ontvangen wij een vergoeding indien een gebruiker van onze website klant wordt van één van de producten of diensten die wij vergelijken. Aangezien de vergoedingen bij alle bedrijven redelijk gelijk zijn maakt het voor ons niet uit welk product uiteindelijk wordt verkocht, wij willen enkel zo goed mogelijk informeren. Je kunt dit vergelijken met websites zoals Independer.nl en Bellen.com waarbij hetzelfde verdienmodel wordt gehanteerd.Wij behouden ons het recht voor informatie op deze website, inclusief de tekst in deze disclaimer, te wijzigen zonder dat van te voren aan te kondigen. We raden je daarom aan regelmatig na te gaan of er informatie is gewijzigd.

Op deze site en disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Voor vragen over deze disclaimers kunt u contact opnemen.