€12,99 vanaf€ 2,99Per maand
Geschikt voor:
windowsmacandroidios
€12,99 vanaf€ 2,99Per maand
 • Onbeperkt aantal verbindingen (tegelijk)
 • P2P toegestaan

GOOSE VPN Review

Het Nederlandse GOOSE VPN is opgericht door Joeri van de Watering en gevestigd in Rotterdam, het is de eerste VPN dienst van Nederlandse bodem. Het bijzondere van GOOSE VPN is dat er met één abonnement een onbeperkt aantal apparaten gebruik kan maken van de VPN verbinding, meestal geldt hier een limiet van 5 of 6 apparaten.

 

VOORDELEN:

 • Onbeperkt aantal verbindingen
  ‘Géén limiet op aantal VPN verbindingen’
 • P2P toegestaan
  ‘Gebruik van Peer-to-peernetwerk voor bijvoorbeeld torrents is toegestaan op de meeste servers’
 • Géén log beleid
 • Unieke ‘Lifetime’ aanbieding

NADELEN:

 • Nog relatief klein aantal servers
  ‘Dit aantal is groeiende’
 • 1e maand gratis kost €0,45
  ‘Er wordt €0,45 ter verificatie berekent’

AANBIEDING:

GOOSE VPN biedt nu tijdelijk de mogelijkheid tot een lifetime abonnement. Hierbij betaal je éénmalig €139 waarna je levenslang de VPN dienst kunt gebruiken.

>>  LifeTime aanbieding bekijken (Corona aanbieding)

>> 77% korting op 2-jarig abonnement

GOOSE VPN Tarieven

De tarieven van GOOSE VPN zijn gemiddeld tot duur. Wie echter kiest voor een abonnement van 2 jaar kan tot wel 70% besparen en zo uiteindelijk uitkomen op €2,97 per maand. Tegelijkertijd is er ook de optie om de dienst slechts 1 maand uit te testen.

  2 jaar
1 jaar 1 maand
       
per maand: € 2,99 € 4,99 € 12,99
korting: 77%
62% géén
  bestel
bestel bestel

GOOSE VPN Apps

Er zijn apps beschikbaar voor alle gangbare apparaten zoals: Windows, MAC, iOS, Android maar ook voor Routers, Linux, Android TV en Chrome.

GOOSE VPN Servers

Hoewel GOOSE VPN in 2017 zichzelf als doel stelde om ‘één van de grotere VPN-providers’ te worden is het ook in 2019 nog een kleine aanbieder. Het bedrijf beschikt over een netwerk van ruim 30 servers verdeeld over 20 landen. Dit een fractie van de aantallen die grote providers zoals NordVPN en ExpressVPN bieden. Los van de aantallen kan het aanbod precies zijn wat je zoekt. Kijk vooraf goed in de lijst servers of het type server beschikbaar is in de landen die je nodig hebt. Zo zijn streaming servers momenteel enkel beschikbaar in Nederland, Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Conclusie

Het is interessant dat ook een 100% Nederlands bedrijf nu VPN aanbiedt. Vaak zitten de bedrijven achter VPN verbindingen in verre landen meestal bewust buiten de EU en de VS. GooseVPN pakt dit dus anders aan en dat alleen is al bewonderenswaardig te noemen. Verder kan deze VPN op een onbeperkt aantal apparaten tegelijk gebruikt worden, een grote plus ten opzichte van veel concurrenten waar de limiet vaak op 5 of 6 apparaten tegelijk ligt. Voorlopig is het aantal servers nog erg laag, we updaten deze pagina één keer per kwartaal om je op de hoogte te houden van uitbreiding van het aantal servers.

Top 5 VPN – Beste VPN Software

Score 9,8
Score 9,5
Score 9,4
Score 9,3
Score 8,7