€9,79 vanaf€ 2,97Per maand
Geschikt voor:
windowsmacandroidios
€9,79 vanaf€ 2,97Per maand
  • 31 dagen geld terug

PureVPN review

PureVPN is opgericht in 2006 en is gevestigd in Hong Kong. De VPN dienst heeft inmiddels meer dan 2.000 servers en 3 miljoen gebruikers. Het bedrijf zegt zelf de snelste VPN met de laagste prijs ooit te bieden, in deze recensie kijken we in hoeverre deze belofte wordt waargemaakt.

 

VOORDELEN:

  • Ruim 2.000+ servers
  • Onbeperkte bandbreedte
  • Géén datalimiet
  • Tot 5 gelijktijdige verbindingen
  • 31 dagen geld terug garantie

NADELEN:

  • Website PureVPN deels Engelstalig

Vroege Black-Friday deal: 82% korting

Nu 82% korting op het 3-jarige abonnement van PureVPN. €1,69 per maand.

Direct Bestellen (€1,69 per maand)
31 dagen geld-terug garantie

PureVPN Tarieven

De tarieven van PureVPN zijn gemiddeld tot duur. Wie echter kiest voor een abonnement van 2 jaar kan tot wel 70% besparen en zo uiteindelijk uitkomen op €2,97 per maand. Tegelijkertijd is er ook de optie om de dienst slechts 1 maand uit te testen.

  2 jaar
1 jaar 1 maand
per maand: € 2,97 € 5,17 € 9,76
korting: 70%
47% géén
  bestel
bestel bestel

Snelheid

Als we online testresultaten bekijken zien we af en toe negatieve reacties rondom de verbindingen en de snelheden van PureVPN. Aangezien er ook veel positieve reacties zijn is het lastig dit goed op waarde te schatten. Gelukkig heeft de CEO van het bedrijf hier in een open brief inhoudelijk op gereageerd. Hij geeft aan dat onder de gebruikers (die feedback hebben ingestuurd) 3% problemen heeft ervaren met de VPN verbinding.

Elke VPN aanbieder zal af en toe problemen ervaren met servers die geblokkeerd worden of servers die tijdelijk overbelast raken. Een enkele negatieve ervaring nemen we dan ook voor lief.

Nederlands

PureVPN heeft slechts een beperkte website in de Nederlandse taal beschikbaar. Wie daar rond kijkt mist veel informatie over specificaties en techniek. In de Engelse website kun je dit gelukkig snel terugvinden. De software daarentegen kan wel ingesteld worden op Nederlands.

Functies

Op de lijst met ‘features’ van PureVPN zien we bijna alle mogelijke functies die je kunt bedenken. Van bekende functies zoals split-tunneling en kill switch tot P2P bescherming en ‘Port Forwarding’. Hiermee lijk je standaard over genoeg functies te beschikken voor een veilige privé verbinding. Echter zien we dat meerdere opties zoals Dedicated IP en Port Forwarding zogeheten ‘add-ons’ zijn wat betekent dat je hiervoor moet bijbetalen. In het geval van ‘Port forwarding’ kost dit $0,99 per maand en een Dedicated IP kost zelfs $1,99 per maand.

Hoewel het woord add-on erbij staat kunnen we ons voorstellen dat nieuwe gebruikers hier over heen kijken en vervolgens teleurgesteld zijn dat deze opties allemaal niet standaard zijn inbegrepen.

PureVPN Servers

In totaal biedt PureVPN een netwerk van meer dan 2.000 servers verspreid over 140+ landen. Meer servers zorgen voor een groter aanbod zodat je een snelle server in of dichtbij een gewenste locatie kunt vinden. Alleen al in de Verenigde Staten zijn er meer dan 300 servers in 13 verschillende steden te gebruiken. Per server wordt aangegeven of deze beschikbaar is voor P2P.

Specificaties PureVPN servers

Als je gebruik maakt van een Pure VPN-verbinding krijg je de mogelijkheid om tot wel 5 verschillende apparaten verbinding te laten maken met een VPN-verbinding. Een PureVPN server biedt 3 verschillende abonnementen: 2 jaar, 1 jaar en 1 maand. Zo kan je goed kijken welk abonnement het beste aansluit op jouw wensen. PureVPN biedt ook een ruime keuze VPN-protocollen aan, zo kun je gebruik maken van PPTP, OpenVPN, L2TP/IPSec, SSTP, IKEv2. Er ook servers geschikt voor P2P, dit geldt ook voor Voip. PureVPN biedt veel verschillende mogelijkheden!

Ten slotte is het ook interessant om te weten dat PureVPN zelf de eigenaar is van alle servers wereldwijd. Andere bedrijven maken soms ook gebruik van servers van derden wat het lastiger maakt de veiligheid 100% te garanderen.

Aanbevolen abonnement: 2 jaar

Bestel nu voor €2,97

31 dagen geld-terug garantie

Top 5 VPN – Beste VPN Software

Score 9,8
Score 9,5
Score 9,4
Score 9,3
Score 8,7